It's a beautiful day.

Vilken dag! Började uselt, men slutade hur bra som helst! Är så glad!
Har varit så nervös, och mått så dåligt över den här dagen.
Var som sagt i Västervik och gjorde ett special-UL som kan upptäcka en eventuell Vasa Previa. Att vi fick vänta 15 minuter extra i väntrummet gjorde inte nervositeten mindre!

Väl under undersökningen så slappnade jag av bara av att se lillen ligga och sprattla där inne. Även om det är fullt ös på den mest hela tiden så är det alltid skönt att få se den!
Undersökningen tog max en kvart, och visade att allt såg bra ut. Helt normalt!
Lättnad!

Vi fick med oss ett gäng bilder på moderkakan, fästet på navelsträngen, hela navelsträngen, och den bäsa bilden av alla: en bild på "utgången", där Stellas navelsträng utgick ifrån. På den här bilden syndes dock ingenting.
Ingenting!
Att en bild på ingenting kan vara så fin!

Jag kommer säkert vara lite nojig över andra saker dom resterande veckorna, men nu kan vi iallafall släppa vårat största orosmoment.

Firade beskedet med varsin glass innan vi åkte hem. Solen sken, precis som den gjorde när vi åkte hem från BB utan våran Stella.
(Vissa saker glömmer man aldrig.)

Ikväll har vi varit och sett när Brudarna tog tre poäng från Vetlanda. Det var på tiden!
Kändes som ett bra avslut på en för jäkla bra dag:)

Kommentarer
Postat av: Maria

Men åh så skönt! Jag har tänkt på er hela dagen. Vad säger man om man vill kolla en sån sak? Och när kan man göra det? Det är ju extremt liten risk att det ska hända något sånt. Men som du har berättat, 100% dödlighet eller 100% överlevnad. Hellre en extra koll då...

2011-06-01 @ 22:15:05
URL: http://ensortsmamma.blogg.se/
Postat av: Mia B

Åh, va underbart Jenny!! Så skönt för er <3 Tack för supporten idag :) Kramar!!

2011-06-01 @ 22:19:11
Postat av: Jenny

Ja verkligen!=) Man borde ju kunna säga att man vill ha en extrakontroller för att se så att navelsträngsfästet sitter som det ska i moderkakan. Tyvärr vet jag dom dom har frågat och blivit nekade=/ men i vissa fall borde dom förstå oron!

2011-06-02 @ 06:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0