=)

Idag har jag träffat min Fia! Alldeles för länge sen, miss you a lot! Hann med en del skvaller, nyheter och lite firande av hennes kommande födelsedag! Nice.

Varit och grattar Chrisoffers morfar idag en snabbis, då vi inte hinner det i helgen. Trevligt det också! Får mig att tänka på min mormor, min favorit, och den jag saknar mest, äben om jag bara var 9-10 när hon gick bort.. Flintaglass och gelehallon.. Lite synd att jag aldrig fick träffa henne som "vuxen"..

Nu ska jag åka till min superbruna morsa och titta på lets dance en sväng innan vi drar iväg mot sthlm runt 21.30 nån gång..!

Ha en trevlig helg allihoppa, det ska iaf jag ha:)

Pöss!

Haha!

Igår när jag och Ella pluggade till sjukvårdsprovet så hittade vi på en liten "dans" för att komma ihåg GCS(glasgow Coma Scale). Denna dans kunde liknas lite vid Afro Power Dance som ni kanske vet att jag gick på lite då och då(,proffs nivå såklart).

Hittade bilder från en fest förra sommaren när jag och Sara efter X antal glas fick för oss att köra en uppvisning för våra väldigt imponerade vänner!:)

Se och njut, haha!








I feel good(nanananananana)...

Blev lite glad nu när jag kom hem från skolan och såg att byggebo gubbarna hade dammsugat efter sig! Tack för det!:)

Har varit och shoppat syrrans födelsedagspresent, och även en till Milla, bara för att hon är så himla söt(med eller utan hår;-)
Imorgon hinner jag med och träffa min älskade lilla Sofia när hon är i stan och servar sin bil innan hon drar vidare till högsby! Inte sett det lilla livet på ett bra tag nu, ska bli kul! Hon fyller år på söndag, så ska försöka hinna köpa något till henne efter provet- innan daten... För jag litar på att Marcus låter oss gå efter provet!

Blir så glad när jag hinner träffa mina gamla bönor, blir ju som sagt inte för ofta.. Träffade iaf cissi-kompis i måndags också, trevligt, trevligt!

Imorrn kväll åker vi som sagt upp till Cissi-syster i sthlm, Abrahamsberg(har jag lärt mig rätt nu?). Åker inte fören efter Christoffer vart på hockey, så är väll antagligen inte framme fören 02-tiden. Hoppas Milla tänkt att sova länge på lördag så hon inte kör upp oss för tidigt:)

Nu ska jag tryckea ner näsan i sjukvårdsboken igen!

See ya!

Lill lördag.

Lägenheten vi var och kollade på igår var superfin, och både jag och Christoffer blev riktigt sugna.. Så vi får se vad som händer;)

Lill lördagen spenderas städande. Det kommer ett par byggebo gubbar hit imorgon och ska sätta dit en ny fläktkopa och fixa något i badrummet, och då vore det ju trevligt om det kan se liiite iordning ut.. Dom skulle tydligen hänga här i 5 timmar, så jag drar nog ut till Grävlingsstigen och hänger tills sjukvårdslektionen börjar.

På fredag kommer mammi pch pappi hem från thailand! Dom kommer vara superbruna, och det kommer göra mig lite upprörd, men jag har faktiskt saknat dom lite, även om mamma har mailat mig nästan varenda dag, haha! Hon kommer nog bli glad om vi köper lägenheten, för då vet hon ju att hon har mig kvar i stan några år till!


Nu ska ja åka och handla det nödvöndigaste för CSN pengarna, sen ska jag försöka hitta hem till Ella. Pluggkväll!

Bye bye!

Fettisdagen!

Men nej, inge fler semlor nu tack. Kanske frossar i något annat ist:-)

Grattis till Vickan som äntligen får förlova sig! Var på tiden! Är det inte sjukt att en vuxen människa inte för förlova sig med vem man vill, prinsessa eller inte..

Snart ska jag och Glenn gå och kolla på en skiiiitmysig insatts lägenhet.. 3 rum och kök. Inglasad ballkong och.....(trummvirrvel)..... Två toaletter!!!!! Åååh underbart, vilken dröm va?:)
Tyvärr så vet vi båda att vi ska vänta med lägenhetsköp till åtminstånde hösten, då vi vet hur vi har det med jobb och så.. Så därför blir det ett Håkan citat (det är alldeles för länge sen!)
"Ååh gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort!!"
Så länge inte nån vill punga upp 195 000 åt mig? Inte? Nån?

Nä, men drömma kan man. Och alltid kul att gå på visningar:)

Ikväll ska jag följa med Christoffers farmor på katthemmets årsmöte. Kanske eventuellt kan hjälpa till lite där borta när jag slutat skolan. Vore kul iaf=)

Och efter imorgon hoppas jag att luften ska vara rensad. Är för mycket skitsnack som cirkulerar och folk tror för mycket på vad dom hör. Kanske även jag?
Det hoppas jag vi reder ut imorgon, tror dom flesta kommer ta det på ett bra sätt!=)

Nu vill jag ha fredagkväll, då blir det stockholm, syrran och Milla!

Hej då nötter!

Tingeling, tingeling..

..betyder jag ingenting?
åå jag ber dig min älskling, lägg av, med ditt slingeling.
Tingeling, tingeling..
Var vi bara en fling?
Eller vill du när allt kommer till ha en ring på ditt fingeling!?

http://www.youtube.com/watch?v=YreH1EOcnNo

Love it!:)

Stupid girl..

Igår så var jag Ella och Catrin duktiga och tog tag i sjukvårdsböckerna. Fick in en hel del i min lilla skalle! Borde göras inför varje prov!

Senare så gick det åt ett par flaskor vin här hemma. Fick även bekräftat ännu en gång att Oskarshamn är litet och dom flesta känner till varandra(oskarshamnare som gotlänning!). 

Idag är jag supertrött, och har inte fått mycket gjort. Har iaf hunnit med en sväng till OKG för att ta reda på var Stoffes mamma ska börja imorgon. En sväng till hans mormor och morfar på fika också! Trevligt trevligt.
Nu har vi även städat akvariumen så dom är fina och rena. Christoffer har varit sååå duktig..:)

Snackat med en gamal vän idag. Hans ex har betett sig ganska svinigt, och det gjorde mig lite irriterad. Man säger inte att man älskar en person "mer än nånsin" och att man vill att dom blir ett par igen, när man helgen efter(eller två) hoppar i säng med en annan. Jag vet inte om man är så sjyst då?

Sedan när personen kommer för att hämta sina sista grejer så vägrar bruden öppna, och ringer istället polisen när han försöker ta sig in. Allt för att han inte ska komma på henne med den andra grabben?
Var inte deras år tillsammans värda mer?

Detta är ett par som har haft så mycket tillsamman, både vänskap och kärlek.. Och då kan jag inte låta bli att undra..
Hur kan något som är så rätt, bli så fel?

Nu väntar jag på att reprisen av melodifestivalen ska börja, sen ska min snygging åka och köpa pizza, underbara du! Tänker hålla om honom extra hårt ikväll, för det verkar vara blåsa hårda vindar i många förhållanden just nu!

Ta hand om er och era nära där ute!

Svulla:D

Köpt massa chips och godis, för mina sista pengar.. Har 100 kr kvar, men då ska vi köpa present till Alen som fyller år. Tur är att man kan ta ut 100 kr så man ligger minus. Tack för det swedbank!

Nu väntar jag på att let's dance ska börja. Tvättar ikväll(igen), så passar på det.. Har tyvärr inte lika smidigt som Marie som har tvättstugan utanför dörren. Själv måste man springa till andra sidan av hyreshuset, vilket är en liten bit, och inte alls så kul. Särskillt inte eftersom Sally och Jacke envisas med att smita ut i trapphuset v a r e n d a  gång. Tack för det, älskade små liv.

Glenn åt lampa. Lös i magen.

GRATTIS..

..systeryster på födelsedagen!!


Fredag idag. S K Ö N T.
Hockeykväll, vilket betyder ensamkväll.
Funderar på om jag ska lägga mina sista kronor på godis, eller om jag skakäka mina gamla popcorn, och därmed ha råd med lunch i skolan på tisdag.. Hm, I-lands problem..

Saker jag behöver handla, men inte ha råd med fören den 25'e:
*Balsam(har ist använt hårinpackning i en vecka nu!!)
*Bröd
*Puder(kaaanska klarar mig ett par dagar till)
*Skitsnygga svarta stövletter(tjatig, jag vet)
*Min syrras födelsedagspresent(om hon ska få någon, hon är endå bara taskig och dissar mina sms!)

Idag har jacke varit med husse och vaccinerat sig. Skötte sig utmärkt:) Sally fick också följa med på en åktur och klippa lite stygn. Söta Christofefr lät Jacke och Sally turas om att åka i framsätet i bilen.. Rätt ska va rätt=)

Nu är det bara ett par timmar kvar på jobbet, sen får jag ledigt ett par dagar! Lovely!

Glenn åt måttband. Blev mätt.

Bye bye!

Update.

Finns inte så mkt att uppdatera. Tyvärr. Jobb, jobb, jobb. Inget plugg. Hoppas Ella tvingar med mig på plugg nån dag!=)

Väntar på Glenn som verkar ha fastnat på jobbet. Eller så har han svultit ihjäl. Han gör det rätt ofta.
Ska iaf åka och handla lite grejer, blir taco ikväll, då blir han glad det lilla livet!:)

Är fattiglappstider nu, jobbigt. Studienidraget är efterlängtat!

Och söta små ormar, vad händer på lördag? Jag har 2 flaskor vin jag gärna delar med mig av!

Glenn åt stol. Satt i halsen.

Bye bye!

Segicht.

Upp tidagt idag och jobba, plus imorgon, plus på torsdag, PLUS på fredag.. Jag som trodde jag skulle ha ett skönt 'sportlov'..=P Jaja. Jag behöver ju verkligen pengarna, så jag ska bita ihop och se glad ut!
(MEN FY FAN VA JAG HATAR ATT GÅ UPP TIDIGT!!!!!)

Tycker ni kan komma med lite fler tips om lättlagat, det börjar blir torka här borta!! Vill ni att vi ska svälta ihjäl eller?=(

Blev nyss avbruten i mitt skriveri av mobilen. Lämnade igår in en ansöka om att få jobba i nattpatrullen i sommar, och nu ringde enhetschefen och sa att jag gärna fick jobba där hela sommarn!!=D Underbart!

Skönt att det är fixat, hade verkligen ingen lust att vara i hemtjänsten en sommar till.. trivs jättebra där också, men nu vill jag prova på något nytt!

GUTT!

<3

Vill bara säga att jag i princip är klart med första studieenheten! Cred till mig!
Har även varit och lämnat en ansökan om sommarjobb i nattpatrullen. Ikväll har jag även lagat mat(!). Vissa dagar så blir jag förvånad över mig själv!
Imorgon ska jag jobba, så det är skönt att ha blivit av med en del.

Fick fina blommor av baby ikväll! Mina 2 favoritblommor, garbera och rosor! Och i rosa! Ååhh..=) Ibland så kan du Glenn!

Är astrött efter att ha använt hjärnan nästan hela dagen, så blir nog sängen tidigt ikväll:O
Som ni ser så är Jacke och Sally lika slut som sin matte!

 


Bye bye!

=O

Sitter och skriver på studieenheten, precis som jag lovat mig själv. En applåd för det! Och jag har kommit rätt långt.. Herrugud, så här flitig har jag aldrig varit med en studieenhet innan! Brukar börja när det är en vecka kvar, få rejäl ångerst över att jag först då inser hur mycket det verkligen är att göra, och må allmänt dåligt. Men som sagt, det är cirka gurka 4 veckor kvar tills den ska vara inlämnad.. GLAD!!=D
Visst, jag har nog ungefär hälften kvar, men ändå=)

Sitter hemma i mamma och pappas villa i kbg(då den här datan funkar bättre). Är perfekt, finns massvis med gott i frysen:)

Nästa helg(v.9) kanske jag och grabben min drar upp till cissi(-syster)! Vore kul! Milla har jag inte träffat på länge nu! Kanske hinner träffa cissi(-kompis) också, vi får se hur det blir med allt. Har ju lilla Fi också, men tror hon är här nere den helgen.. Ja vi får se! Vill inte dra med Glenn för mycket, vet att han blir som ett kinkigt barn då;)
Var iaf kul att prata med cissi(-kompis) igår, var länge sen! Borde höras av oftare, men båda har fullt upp. Ses eventuellt nästa måndag iaf när hon är i stan!=)

Ska snart dra mig in till stan och köpa mat till 'barnen'. Ska bara fortsätta vara ambitiös en stund till, innan det går över!=)



Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om

Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot dom som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår

Puss puss


HOHO

Hej

Ja nu ska jag skriva ett litet inlägg här. Jag är alltså jag (christoffer). Inte för att jag vet vad jag ska skriva har inte direkt något att säga som är oerhört viktigt att säga.
Kan ju ioförsej skriva en liten pres av mig för er som inte vet men väldigt gärna vill veta men inte törs fråga. Typ jennys kompisar som läser här som knappt vet vem jag är eller vad jag gör.
Kan börja med o skriva vad jag jobbar med.
Jag är alltså mediekommunikatör som de så fint heter och jag arbetar på en mycket bra och trevlig reklambyrå med väldigt goda ambitioner och stor kunskap inom marknad och mediabranschen.
Mina uppgifter är i första hand att sälja marknadsföring åt företag runt om i hela landet.
Vi gör all slags reklam och den reklamen vi gör åt företag de är mest den reklam som jag och min mycket duktiga kollega (alex) säljer in.
Vi har också en projektledare som säljer in dom projekt som jag och alex säljer på.
Nu får ju givetvis jag o alex också sälja in projekt och vi gör de också men huvudsakliga uppgifterna är de jag skrivit om.
Nu vet ni de och om ni inte fattar får ni skylla er själva =)

Som min lilla ängel har skrivit flera gånger så ä ju mitt största intresse efter henne då så klart=)
HOCKEY! IK Oskarshamn är mitt lag och de är något jag verkligen brinner för och de intresset kommer aldrig försvinna oavsett vilken nivå de befinner sig på.
Jag känner mig också väldigt rotad i oskarshamn jag menar jag har mitt jobb mina vänner och hockeyn här.
Jag är lite av en hemstadspatriot kan man säga.
Däremot ät jag inte omöjlig att röra på mig man ställer ju upp kärleken är ändå de viktigaste.
Men då måste de verkligen vara rätt jag flyttar inte bara för att vi ska liksom well well vet inte vad jag ville komma till där men de kan ju också vara skoj att veta.

Dessutom tycker jag de är väldigt bra och skoj att jenny skriver blogg de ger mig en större inblick i hennes liv och ger mig mer förståelse för henne.
Dock är kvinnors beteende något en man aldrig kommer förstå sig på.
Men denna blogg hjälper mig lite iaf.

Jag kommer i vilket fall alltid hata laga mat och städa och tvätta men de går ju de med.

Egentligen skrev jag ett inlägg helt utan mening eller viktigt innehåll...

Men va fan jag skrev ju nått iaf=)

// Christoffer den allsmäktige...

Sun(ny)day.

Tvättdag idag, kombinerat med luch hemma hos Stoffes föräldrar och därefter fika här hemma med hans familj+mormor oh morfar. Nice.

Fick veta att en (plast)kusin till mig ska bli pappa!! Han är 19 år, och har varit tillsammans med tjejen i en dryg månad.. Hur gammal hon är vet jag iofs inte, men fan.. Tycker kanske man ska tänka sig för lite..

Vad gäller ungdomar(barn) under 18 tycker jag faktiskt att det borde vara förbjudet att skaffa barn, man borde vara tvungen att göra abort. Vill dom slippa abort så får dom fan se till att skydda sig från början.
Nu vet jag inte riktigt hur det är i sverige och andra länder, med i danmark(sett i unga mödrar) så blir man tydligen myndig när man själv har barn..
Men går det inte nån gräns? jag menar, det är ine helt ovanligt att en 15-åring blir mamma, är det rätt att hon blir myndig?
I England(om jag minns rätt) så är det en 13-åring har blivit pappa, om det nu stämmer, var tydligen 2 till som trodde att det kunde vara dom.. Men säg att det är han som är pappa. Är det rätt att en 13-åring ska vara myndig? Flytta hemifrån med en liten bebis och klara av allt ansvar?
Myndig ska man bli när man är 18, med eller utan bebis, det är iaf min åsikt.

Fick mail från mamma och Thailand. När som hade kommit ner till thailand så hade hon blivit av med sin påse med insulin på bussen på hotellet, men nu ade hon fått tillbaka den.. Skönt, var lite orolig för min lilla mamma=) Så nu kan dom sola på lugnt!

Christoffer har tjatat på att få "Gästskriva" i min blogg, så det kommer kanske ett inlägg framöver! Så håll ögonen öppna:)

Lilla Gynnaren hälsar!




Bye!


Alla hjärtans.

Nu är vi hemma från iko-matchen, och nu sitter Christoffer med k-h och patrik och kollar hockey här hemma på tv'n.. trevligt va?=)
Jag ska nog isolera mig i sovrummet med jacke och kolla om det är något jag kan titta på. 2 perioder kvar, kan jag nog stå ut med!

Igår så gick en lins av på mitten, och jag fick bara ut halva. Det har hänt en gång innan, men då hade jag som tur var färgade linser, och det var relativt lätt att se och få ut den(med mammas hjälp!).
Så va inte fallet igår, utan det var omöjligt att se den halva linsen, men det kändes! Så jag fck helt enkelt gå i glasögon halva dagen(kvällen) igår. Jag älskar ju verkligen mina glasögon. Älskar. Not.
Så för första gången fick svärpäronen se mig i glasögon. Usch. Stackare, hoppas dom inte får med för livet!
I morse lyckades jag äntligen få ut linsen, och kan till min stora lycka använda linser igen:)
Slutet gott, allting gott:)

Ikväll blir det kines(om Glenn går med på min deal), och sen ska jag se hur dåliga bidrag det är den här helgen till melodifestivalen. Dock orkar jag nog inte med alla sega omröstningar.
Skitlarvigt, varför inte låta folk rösta engång, den som får mest röster går vidare, såsom tvåan. Lätt och rättvist.

Näe, nu ska jag låta grabbarna sitta ifred!



Bye bye!
(foureye)

fredagen den 13'e.

Och jag har klarat mig galant! Bra jobbat.
Iofs förstår jag inte grejen, bara för att jesus(om det nu var så) hängdes upp på korset då, varför ska det drabba oss andra? Dumt tänkt Gud. Det tänker jag ha ett mer ingående snack med dig en annan dag.

Vart och käkat hos Stoffes föräldrar, och nu sitter jag och kollar let's dance, och han på hockey(no shit=P)!
Han vill gärna att jag ska skriva att han är jättesnäll mot mig och att jag har fått blommor av honom(vilket jag inte alls har), men jag kan ju iaf stäcka mig så långt att skriva att han inte åt upp alla glassar i frysen, och det får väll räknas som ett plus!(?)
Jag älskar dig putte, men nej, jag tänker inte skriva hur underbar på alla sätt du är i min blogg varje dag.
(Det får du be Ella göra, haha!)

Imorgon är det alla hjärtans dag, och även om jag inte är ett mega fan av dagen, så tycker jag iaf man kan vara lite extra gullig mot sin toyboy plus andra man bryr sig om! Jag ska t.ex offra mig och följa med på hockey imorgon. Är inte det kärlek så säg..:)

Haft mer eller mindre huvudvärk i 4 dagar nu, hoppas jag slipper det imorgon.

Och nu har jag slut på "hellre än", så nu slipper ni det!
Ska plåga er med något annat istället, måste bara komma på vad!

Tack och hej, snygga tjej(som en stor profet en gång sa.)!

Friday (yes, yes, yes!)

Hur kan man unvika att inse vilken bitter människa man är? Hm, lustigt. Om inte annat så måste ju folk ha berättat det för en innan.
Jaja.

Nu är det bäst jag börjar med käket till Glenn!

Bättre en traktor som vänder i hallen, än en kiropraktor som bänder på ballen.
(ledsen, det går nedför nu.)

PoK

Lilla Gynnaren(Gnagaren)

Nu har Ella varit här med sin firre, Lilla Gynnaren. Han verkar trivas bra med dom andra firrarna, så det kommer nog gå jättebra! Och Ella får såklart komma och hälsa på gnagaren(som Christoffer så fint döpt om honom till), när hon vill!

Sista dagen i skolan på ett tag imorgon. En kort sådan också. Gillas! Sen är det plugg på hemmaplan en vecka vilket är bra, för jag behöver verkligen jobba lite den här månaden!

Christoffer dissar mig och mitt "400 möjliga spel i 1", och åkt hem till sina päron för att se på hockey. Illa illa.. Så jag sitter och kollar på "du är vad du äter" och käkar ahlgrens bilgranar och snackar med Jacke. Lika trevligt det!=)

Får väll skriva att jag också tycker vi ska ta en orm träff under "lovet". Absolut!

Bättre med spolarvätska i min Taunus, än polarens vätska i mitt anus.

Adios.

Torsdag. Alltså, nästan fredag.

Ännu en trevlig dag i skolan. Ella och Marcus(läraren) hade ett långt och givande samtal om omskärelse, och Ella fjäskande som vanligt på och bjöd Marcus på snus och flirtiga blickar...
Haha, nä förlåt.. men snuset och omskärelse-snacket var faktiskt sant, dock inte på något varken flirtig eller fjäskig nivå=)
Tiden gick iaf väldigt snabbt idag, gillas.

Jag och Christoffer ska bli fosterföräldrar! Ellas fisk som blivit änka ska få flytta in hos oss! Lilla Gynnaren:) Trevligt trevligt. Hoppas bara inte han är rädd får ålen(har jag nämnt att den andra dog?), men det ska nog gå bra=)

Hepp, nu ska jag ta och diska upp lite innan Glenn kommer hem!
Jag har köpt typ 100 spel i ett, så ikväll tror jag att jag ska tvinga honom att spela massa spel med mig:)

Nä, nu ska jag gå och diska!

Hellre en burk i fläkten, än en turk i släkten!

Bye bye.

Ormgropen.

Ja, skolans nya tuffa gäng går under namnet 'ormgropen'. Så passa er.......
(:

Ont i huvudet idag. Igen. Alltid samma sak den här tiden på månaden. Dumma huvud.
Ikväll blir det top model final med Marie! Och imorgon har vi äntligen sovmorgon igen, gutt! Snacka om att man har blivit bortskämmd, jag behöver ju faktiskt bara gå upp tidigt 3 dagar i veckan(om jag inte jobbar något extra):)

Nu sitter snart mamma och co på planet till thailand! När dom kommer hem om drygt 2 veckor ska jag fråga om jag får lite bilder jag kan visa i skolan=O

Nu är det bäst jag slutar känner jag..

Hällre en kråka i näsan, än en skata i sängen!

So long!

Ååh..

Jag blir galen på jävla besched!! Helt plötsligt är ALLA tider jag klickat i att jag kan jobba BORTA!! För helvete!! Är inte enda gången det krånglar, ena dagen så klickar besched-skiten i dagar själv som den tycker jag kan jobba och vikariesamordnare ringer och är tjuriga och vägrar tro på att besched lever sitt eget liv. Andra dagen så försvinner mina bokningar. Och tredje dagen så kommer man inte in alls!!
Frustrerande, och imorgon ska jag ringa igen och bråka med vikariesamordnarna.
Hoppas du slipper allt det här Marie!

Hade första sjukvårds lektionen idag, och vi fick snabbt veta att vi ska ha 3 prov på 6 veckor. Plus en studieenhet som ska vara inlämnad under den här tiden. Och ni som inte vet hur studieenheterna ser ut kan jag bara säga att dom är h e m s k a!
Dom som valde utveckliingsstörning verkar få det betydligt lugnare.. Men som Ella sa.. Vi är ju ändå dom som är coolare. Det är huvudsaken:)

Mamma var här förut och gav mig och christoffer en hjärt-ask med godis och varsin lott i tidig alla hjärtans dag-present.. Sött=) Hade tänkt att köpa något till henne och pappa också, men dom får vänta tills dom kommer hem!

Nu är det snart top model, hoppas råttan åker ut!

Hellre en rövare i poolen, än en polare i röven.

(Bäst jag nämner att Christoffer har lagat mat ikväll, annars får jag spö!)
(Nämner även att han tömt kattlådan två dagar i rad också, då blir han glad:)

Hej hej!

Jo tjena..

Läste å aftonbladet nyss att kristdemokraterna vill att Reinfelt ska avsluta sina tal med "Gud välsingna Sverige"...
Hahahahhahahahahahahahahahhahaha!!!!! Haha.

Hellre en hängmatta i parken, än hängpattar till marken.

Gå och lägg er KD.

Typiskt.

Nu var rehab provet avklarat. Och det var lätt. Inte lätt så att jag kunde precis aaallt, men lätt så att jag är 100% säker på att jag är godkänd, absolut.
Ganska störande, jag som kollat in alla svåra ord och listat ut assvåra frågor som skulle kunna komma. Men nej. Kom nästan bara lätta frågor. En fråga jag inte kunde, den sista. Men den var ju bara att chansa på, och borde få nån poäng även på den.
Jaja. Ska väll egentligen vara glad över att maggan kör på sitt gamla vanliga stuk, "Vad behöver en bra undesköterska kunna"-stuket.
(:

Senare kommer mammsen förbi. Imorgon åker hon och pappsi tii thailand.. Avis:( Inte direkt på landet, men på värmen! Fördelen att dom är borta är att jag får vara bilägare i 15 dagar:) Tänk så mycket jag kan åka runt nu;)

Igår glömde jag helt bort "hellre än" grejen, så jag kompenserar det med en sådan, PLUS en rolig historia, ok?:)


"En man kom inspringande in i en affär.

-Hur lång kan en pingvin bli!!??

-ja.., sa expediten, en halvmeter kanske.

-Faan, då var det en nunna jag körde på..!"


Hellre än kork i skumpan, än en sork i rumpan!


Puss puss!!


Pragmatik:

-Hur man beter sig i ett samtal, upptäcka och reparera missförstånd, självkorrektion.
Prosodi:
- Språkmelodi och betoningsmönster.
Fonologi:
-Språkets ljudsida, bokstäverna man säger. Både kunna göra ljuden och tolka dem när man hör dem.
Semantik:
-Ordföråd och benämmningsförmåga. Språkliga begrepp och förmågan att mobilisera och tolka dessa.

ja, det är bl.a. sånt här som kommer till provet imorgon.
Vad har det med rehabilitering att göra? Och varför skulle en undersköterska kunna det? Får man inte lära sig sånt om man väljer att bli logoped? Hade det inte räckt att veta innebörden med att vara logoped? Nej, det är nog bara jag som är trög. Förlåt.

Helgen.

Kom hem sent igår kväll. Mamma hade köpt tulpaner och choklad till oss.. Gulliga mamma..:)
Var skönt att krypa ner i våran egen säng. Även om hotellsängarna var supersköna, så kunde man inte ligga och hålla om varandra i mitten av sängen, för då gled dom bara isär och nån hamnade på golvet!
Var iaf ett superlyxigt hotell, och jag kände mig lite malplacerad, men vad gör det:)
Det dumma var att städerskorna inte knackade innan dom kom in på rummet.. Kunde ha blivit farligt!;)

Hockeyn var rätt kul, och Sverige vann såklart:)

Hann med lite shopping, men hade behövt mycket mer tid! En tröja och ett par jeans iaf, och lite annat småplock. Träffade syrran ett tag, trevligt trevligt=) Åker kanske upp till henne senare i månaden och hälsar på henne och Millisen!

Jag har fortfarande inte öppnat rehab boken, och jag är jättearg på mig själv! Ska iaf läsa igenom kapitlet innan jag går och jobbar vid 16, så får jag ta anteckningarna ikväll eller imorgon på på lunchen. Sitta och smygplugga på sjukvåren..
Jaja.

Lite bilder från helgen!

                       

Förmanvillhadetmanvillhaochmanvillhadetnu.

Sally-Bally är hemma och hon mår jättebra=) Så nu kan jag sova lugnt inatt!

Har varit duktig och packat, men så mycket mer har jag inte gjort. Har inte städat iordning, och rehab boken ligger fortfarande oöppnad. Funderar på att ta med den till sthlm, men känns dumt. Har på måndag på mig innan jag börjar jobba vid 16. Det får duga!

Har höga förhoppningar på hockeyhelgen, att bli av med min globen oskuld, att förhoppningsvis hitta mina snygga stövletter(jag ger mig inte!), och att ha en supermysig helg med putte=)

Har tänkt att bjuda in vin-brudarna på en kväll här hos mig någon helg snart, så hoppas ni har lust med det:) Jag kan inte locka med någon god mat, ni vet att det inte är min grej, däremot så lovas chips och popcorn;)
Den här helgen går ju som sagt inte, och nästa, alla hjärtans dag, så tror jag vi har annat planerat.. Men helgen efter kanske, 21'a? Eller 28'e, när pengarna kommit.. Har lättare för att köra ut Glenn då:)

Nä, nui måste jag städa undan lite iaf, så mamma inte blir helt förskräckt när hon tittar till mitt zoo.

Hellre än kälke på vintern, än en spark på pungen.

Ching chong.

Soon to come..

Om 2 timmar ska vi hämta Sally!! Äntligen:) Som ni vet fick hon sova över, men inte på katthemet. Nej, vetrinären tog hem henne till sig själv! Lät ganska bra tyckte jag, jag menar, någon som verkligen ser till att allt är som det ska=)

Så nu är det snart slut på lung och ro för Jacke! Och han, den snobben som absolut inte åt något annat än den dyraste kattmaten, har jag vant av dom dumgheterna nu. Nu glupskar han i sig männskligt torrfoder som vilken katt som helst. Bra jobbat:)

Hade tänkt att tvinga Glenn att dammsuga efter jobbet, men funderar på att göra det nu innan Sally kommer hem, vet ju hur rädd hon är för dammsugaren.. Vill inte dra fram den, det första jag gör.
Får hitta på något annat upprag åt Glenn;)

Ser verkligen fram emot helgen, var ett par månader sen jag var i sthlm. Och i globen har jag aldrig varit innan, så det ska faktiskt bli kul!
Och har tagit reda på att den andra matchen inte går fören 15.30 på söndagen, och då vet ju alla det perfekta tidsfördrivet.. Shoppa!:)

Ikväll ska jag bara se på lets dance och mysa med min bebis. Åker 9 imorgon, så är nog bäst att packa ner det mesta ikväll. Redan nu föresten, annars vet jag att Christoffer kommer bara kommer gnälla på hur mycket jag packa ner:)

Hellre en stömmingsfientlig främling, än en främlingsfientlig strömming!

Lite smör, någon?

Fick svar från våran lärare för uppgiften jag mailat in där vi skulle skriva varför vi valt att jobba med äldre, och vad vi skulle vilja ändra på i äldrevården om vi fick bestäma.

Nu kan man ju fråga sig varför man "valt" att jobba med äldre för att man läser till undersköterska. Men iaf.
Jag skrev min uppsatts på kanske högst 5 min. Det var lätt, jag vet precis vad maggan är ute efter. Massa smör, och hur "fantastiska" de äldre är, och hur mycket man får ut av att jobba med dem.
Lätt som en plätt.

Fick svar från Maggan idag:
"Du passar verkligen inom det yrke du valt. Du beskriver så fint dina
tankar inför arbtete med äldre människor och att det ger dig något
tillbaka också !
Fina förslag som man hoppas blir veklighet."

Ganska kul:)
Det är däremot synd att man antagligen inte hade fått någon bra respons om man hade vart helt ärlig. Men men. Jag smörar gärna på dom här sista månaderna om det ska va så. Jag står  nog ut!


Hellre bladlöss i snåret, än flatlöss i håret!


Blow the snow.

Jag vet, jag är fruktasnvärt bra på att rimma. Bättre på det än på Gotländska.
Däremot snor jag dom flesta "hellre än.." från bibeln, aka dassboken.
Så att ni inte får för er att jag är hur begåvad som helst.

Iaf så snöar det nu. Inte så mkt att det kommer ligga kvar, utan bara tillräckligt mycket för att det ska förstöra frisyren och sminket, och irritera linserna.
Tack Gud.

Ikväll kommer en grabb från linköping och kollar på Christoffers bil, och förhoppningsvis blir det ett byte! Den bilen Christoffer får isf, är blå(lite bättre än grön), den har normala dörrar(mycket, mycket bra), den låter antagligen lika mycket(jaja..), och den har en mega vinge där bak(kan jag nog leva med).
Ja, vi märker hur det blir.
Tror det  var en saab..? Spela roll, alla tjejer vet ju att det är färgen som är viktigast!

Hellre katt piss i salongen, än en kass pitt i kalsongen!


Pöss.


Sally sterililsering=(

Gick upp när Glenn gick till jobbet idag. Går inte sova, oroar mig för min lilla prinsessa som ska sterilisera sig idag=( Jag vet ju såklart att det måste bli gjort, men är orloig att ngt ska gå snett.. Och det värsta är att vi har beslutat att hon ska få sova där över natten så inte Jacke är på henne.. Hua..
Tror Sally märker att det är något på gång också, hon verkar orolig..

Jaja.
Nu tänkte jag klä på mig och gå och köpa färskpressad apelsinjuice, är supersugen!

Hellre råg i ryggen är säd i brallan!

Tjingeling!

Allt och ingenting!

Lustigt vad man har mkt att göra när man egentligen behöver plugga och städa..
Idag var jag, jacke och sally på fotohumör:)
               

Föresten, är det nån mer som tycker att det tar en jäkla lång tid innan inläggen syns?
Hm.

Hellre frysa i tälten, än tälta i frysen.

Heeerrå!

V.I.P

Då var det klar, åker upp till sthlm på lördag. Fått gratis VIP-biljetter till sverige-finland på lördag och sverige-ryssland på lördag.. Ska bli kul faktiskt, även om jag som sagt inte hänger med i hockeyn, så är det alltid kul att hejja på Sverige:) Och strassa runt på VIP läktaren och låtsas va någon kan säkert vara kul:)

Gratis hotell med, ska bli mysigt=) Eventuellt träffa syrran en sväng också!

Försökte lära mig att äta isterband med stuvad potatis idag och det gick väll sådär:P Får hoppa på Glenn när han kommer hem, är aaashungrig!

Och har jag ens öppnat rehabiliteringsboken idag?
Nääe.

Hellre en bollkalle i kanalen, än en kall balle i analen.

Bye bye!

Godmorgon=O

Ledig idag, och hade tänkt mig en lååång skön sovmorgon. Vaknar när Christoffer går upp och sätter på duschen, och i samma veva börjar Sally och Jacke att jaga varandra hysteriskt.
Fram och tillbaka, upp och ner i sängen, under sängen, på sängen, upp och ner och hit och dit.
Detta, plus våra kära granna som envisas med att spela superhög musik kvällar och tidiga morgonar.
Wooho.

Lyckades till slut somna om, i iaf 2 timmar när Christoffer envist ringde och vägrade förstå att jag försökte sova.. Tack baby<3

Men men. Iallafall. Det han ville säga var att vi blivit bjudna till stockholm och se sverige-finland, plus gratis hotell. Nu kanske jag inte är ett superfan av hockey, men det är alltid kul att komma iväg! Och sen har jag hört rykte om att dom har lite större utbud angående skor och kläder och sådant där uppe..;)

Mamma och pappa var iaf snabba att sätta upp sig som kattvakter iaf 3 ggr om dagen, och beroende på hur Sally mår efter steriliseringen imorgon så kunde dom tänka sig att ta hem henne till sig dom lördag-söndag när vi är borta. Snällt=)
Mamma beter sig precis som en mormor ska:)

Nä, ska försöka läsa lite till Rehab provet eftersom det antagligen inte kommer bli mycket av det i helgen!

Ha en bra dag alla!


Och..: Hellre en tårta i vasken, än en vårta på tasken!

Puss puss!

 


Done.

Provet gick nog ganska bra. Lite dumt egentligen, för skulle det gått dåligt kanske jag skulle lära mig att ta tag i pluggandet lite bättre. Men men.
Har iaf gjort färdigt uppgiften vi fick, så är ledig imorgon:)

När Glenn slutat jobbet har han lovat att köra ut mig till skokällan och titta på skor för att muntra upp mig:DSen ikväll ska jag till Marie så vi får vårat arbete färdigt, vår tredje kompanjon verkar inte vara så engegerad, så henne skiter vi i nu!


Här ska ni få ett bildbevis på min fina halvfina paj som faktiskt gick att äta!    
   Nu får klockan bli 17 så jag får åka och prova skor!!:)
Bye bye!

Ajajaj..

Har knappt fått sova inatt, trotts att jag bara legat still så har min fot försökt ta livet av mig.. Har mycket mer ont idag och det är fruktansvärt synd om mig. Sådeå.

Så nu tycker jag alla tar och tycker synd om mig nån minut eller två, så ska jag sätta mig och försöka plugga lite, för nu kan jag inte skjuta upp det längre, provet är ju vd 13:)

Baj baj!

Deeeee ni!

Tack Marie!! ..För att du får mig att se poppis ut med alla dina vimsiga komentarer:)

Ikväll har 2 otroliga händelser hänt!
Fick reda på att Christoffer lat-arsel hade tagit alla sina skjortor och tagit med dom till hans farmor på jobbet så hon skulle stryka dem.. Haaallå?

Så. När hans snälla farmor kom förbi med dom ikväll så tvingade jag henne att ha en skjortstrykningslektion.
Därför, otrolig händelse nummer ett: (trummvirvel....) Christoffer har strykt sin första skjorta!!

Otrolig sak nummer två är att jag ikväll gjort en körtfärspaj!!(ni som känner mig förstår:))
Står och puttrar i ungnen nu. Hur den sen smakar vågar jag inte säga, men nu ska vi inte ställa för höga krav!


Nu ska jag se på 10-barns familjen på 4'an och vara glad över att jag inte ingår i den på något sett, och kanske glömma bort att jag har svinont i vristen efter kapplöpningen med Glenn.

Sen måste jag plugga. Med betoning på 'måste'.

Eller på 'sen'..

Bajs bajs!



Disiplin, disiplin, disiplin..

Imorgon har vi prov i geriatrik, och jag har knapp öppnat boken.
Jag är inte så bra på det här. Självdisiplin.
Som tur är har vi inte provet förens efter lunch, så har hela förmiddagen imorgon att ta mig igenom A-delen.
Blir frustrerad då jag inte förstår vad det är man ska plugga på, det känns som att det bara är självklara grejer.. 

Fast jag vet ju att maggan tar ut dom dummaste frågorna, typ "vad tycker Gubben Gubbsson att en bra undersköterska ska ha för egenskaper?".
Även ifall han tycker att en bra undersköterska ska vara rosa, hungrig och korthårig, helt ovärdeliga saker, så ska vi kunna det. Larvigt och dumt.
Onödigt.

Näe, tillbaka till böckerna.
Skjut mig.

4 månader kvar..

..Tills vi är klara undersköterskor.
Och med tanke på filmerna Maggan visar oss så vet vi ju vad som väntar oss..


RSS 2.0