peace..

japp, det har lugnat ner sig en hel del, tack och lov..=)

För djurens skull.

Jag följer Ella och Maries spår. Alla som behandlar djur illa ska straffas, och definitivt inte med sånna äckligt låga staff som förekommer nu.
Som sagt, djuren kan inte tala för sig själva. Gå in här, http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2863, och skriv på om du har något samvete.

Yammi=9

Nu ska jag traska iväg till hemköp och köpa gurka och dipp(Marie som frestade mig), en påse risen och en stooor coca cola+citron. Hämta en pizza på hemvägen!
Mmmmmmmm...............................
Marghareta med kebabsås:D

Jag vet att ni är avis!!!!!!!

..Men fredag är ändå den dagen som känns bäst..

Verkar som det blir en lugn fredag. Christoffer ska på hockey(förvånade?=) så jag är själv igen. Jag vet iofs inte om han ska ut efter, men det känns ändå ok, känner för en lugn kväll framför lets dance, något gutt att tugga på och kanske äntligen ha tid att se min film jag köpte för några veckor sen!
Är bäst att hålla ett öga på sally och Jaxon också. Även om Sally är mkt lugnare idag, så morrar hon en hel del, och är inte särskillt förtjust i Jacke. Föruom i hans svans då, som fungerar alldeles utmärkt som leksak:)

Tycker lite synd om stackars Sally som går på helspänn hela tiden, har knappt sovit en blund inatt(varken jag eller Sally). Men som sagt, hon har ändå börjat slappna av liite.. Vi får ge det ett par dagar. Dom var ju själva med varandra mella 8-12 idag, och dom lever ju fortfarande!

Var inte lätt att få en bild när han var stilla, eller åtminstånde hade ögonen öppna, men här är han iaf!

Jaxon..

..Heter våran nya familjemedlem. Eller det beror på om Sally godtar honom.. Han är iaf hur lugn och cool som helst!
Är en hankatt, 50% Helig Birma, 25% Siames och 25% Perser.. ½ år, precis som Sally. En riktig sötnos=)
Inte sötare än Bally förstås:)

Hoppas dom snart kommer överens, har ju iaf inte skett någon fight än! Han har iofs bara varit här i knappt en timme, men det verkar som Sally börjar lugna ner sig.

Nu ska jag återgå till mitt minikök, håller på att koka ärtsoppa!=9

Bye bye!

Sådärja.

Frisk luft, Marie plus en kopp gott te och top model gjorde susen! Nu är jag lugn och harmonisk igen, förhoppningsvis är putte det också när han kommer hem=)

Nu ska jag mysa med min bally som är upprörd över att jag lämnade henne ensam ikväll!

puss och kram!

Irriterad.

En viss person har varit irriterad sen han kom hem från jobbet idag. Vi kan kalla honom C så för han vara anonym=P

Vi åkte till djuraffären för att köpa en lampa till akvariumet och därefter till maxi för att köpa förlängningssladd som även den behövdes till akvariumet.
C är super gnällig och irriterad och stressad för att han skulle iväg på bandy senare på kvällen.
När vi kommer hem så är det en halvtimme tills C ska åka iväg, men han börjar fixa med lampan ändå. Detta visar sig vara ganska krångligt och C blir mer och mer irriterad och svär och blir irriterad på allt jag nämner och gör(eller inte gör).
Då jag nämner detta höjer C rösten och förklarar för mig att han för fan inte alls är irriterad, att han bara är stessad(!).
Jag nämner tyst att han visst är irriterad, men detta gjorde visst inte saken bättre.

Han blir asirriterad och säger att han ger fan i lampan ikväll, att fiskarna blir för stressade.
Sen, jag vet inte hur det gick till, men då var det tydligen dumt att jag var rädd för att köra ner händerna bland ålarna(som jag aldrig ens vela ha), annars hade ju jag kunnat gjort det färdigt(Trodde det var p.g.a. fiskarna vi inte skull göra det ikväll?).

Allt detta gör mig fruktansvärt irriterad och tjurig men vi lugnar ner oss, jag säger en spydig komentar på skoj, men det var visst dumt gjort, det tolkade han visst inte alls som ett skämt, utan tyckte att jag borde flytta upp till min syrras ragg i sthlm och bo i en lägenhet för 10 000 i månaden och bli en snobb som alla andra..

5 min efter han slängt igen dörren efter sig så ringer han och säger att han tyckte det var dumt att jag blev så irriterad.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH jag blir galen!!!!!!!!!!!!

Tur för dig att jag älskar dig ändå, trots att du är en envis grinig apa ibland.
Vi är ju ändå ett bra par. Griniga Apan och Känsliga grisen.
<3

Nu ska jag snart traska iväg till kbg och hämta min cykel, ett stopp hos Marie och kolla på top model imellan bara!=)

Tack för mig!
/Känsliga grisen

Blä=P

Christoffer har köpt 2 slemiga äckliga ålar till akvariumet.. Lebbiga!
Som tur är vaktar Sally dom noga..

 

Dagens visdom.

(Från min mamma:)
Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det eller leka med det,


 


bara kissa på det och gå din väg.


:)

I förrgår hade jag 0 akvarium.
Igår hade jag 1 akvarium.
Idag har jag 2 akvarium!

Skulle köpe bl.a. en mal till vårat akvarium, och fick då samtidigt veta(vilket vi iofs redan förstod) att  dom fiskar vi fått var för stora för vårat 45 liters akvarium. Kom på¨att Christoffers föräldrar hade ett större akvarium som bara står och skräpar, så vi drog hem det, vilket får bli cikliderna och hajens nya hem, tillsammans med en äcklig ål, en kampfisk och lite andra godingar vi ska köpa imorgon.

Idag köpte vi ett stimm neontetra, en mal och två skiiitsöta golfbollar:)

Säg hej till Rocky och lill-Glenn:)
 

(__,,,_^(o_0)^_,,,__)

Så kom bilderna som man fasar för ut. Fast det var ju inte så illa ändå, förutom att Glenn ser ut attt vara med poppis än vad han är;)


5 firrar..

..Har nu blivit en del av familjen! Vi har adopterat Alex akvarium med 2 marmorgurami, 2 påfågel ciklider och sen nån hajliknande firre som jag inte har riktigt koll på.
Blev iaf väldigt fint!


Ikväll har jag jobbat, och när jag kom hem så hade Glenn varit gullig och lagat mat=) Nu när han har avslöjat att han faktiskt kan laga mat så ska han få göra det mycket oftare:)



Upp och jobba 7 imorgon, så ska nog försöka få mej själv i säng lite tidigt för en gångs skull! Godnatt!

Slipsågar och hängögon.

Hade riktigt kul igår när vi satt hemma hos Marie. Mycke på Lundborgs psykes bekostnad, me det var det värt!
Blev en sväng in till stan med med Ella där hon fick möta några av nötterna jag känner, och jag tror inte hon blev helt avskräckt, varken av Christoffers vanliga fyllesnack eller av rumpvisaren på cecil(som jag iofs inte har något ansvar för).
Ella fick två autografer, där man kanske inte skulle bli så impad av Chistoffers, men däremot idol-nils.. De ni! Ella kommer inte våga duscha på en vecka!;)
Nästa gång tar vi med Marie vare sig hon vill eller inte!

Nä, nu måste jag blåsa mitt hår och fixa till mig lite snabbt, frulle på stan innan vi följer med Alex till katthemmet och hämtar en sötnos=) Det är ju helt underbart att hänga på katthemmet, och när jag är pesionär tänker jag hänga där hela tiden:)
Hämta Akvariet också, och så ska jag ta reda på hur jag lyckas få ett bra ekosystem=)

Hej då nötter och:
Sprujt mi full din fastlands tjour!

Bara så ni vet..

Först att nämna så har jag haft super kul ikväll med Ella och Marie.
För det andra så är jag litye lullig och har tagit ur linserna, så klaga inte på stavfel!

För att komma ihåg vad som sagts ikväll så skriver vi ner det direkt.

Christoffer har lovat Ella följande:
* Att köra "runka bulle" med Lundborg när Ella är närvarande nästa helg.
*Att på tisdag (då jag tänkte lura hit Ella och Marie), hälsa dm välkommna med att säga "Välkommna till han med den stora *****"
*Att bevisa att för att en *** är mörk så är den inte större(Christoffer som la till just nu)

Saker han lovat mig:
*Att gå med mig till kbg imorgon och hämta min cykel hos Marie

Plus att han lovat Alex att följa med och hämta en katt på katthemmet imorgon(varför nu det ens behövde vara med på den här listan)

Plus lovat att låna ut transportburen till Alex, och hämta akvariet(samma här, helt onödig fakta)

Så, nu kan jag vara säker på att allt finns kvar imorgon, haha!:)

God Natt!!

Från ett jökbo till ett annat!

Efter  förra inlägget så gick jag och 2 av mina arbetskamrater till Elefantens gruppboende för att hälsa på lite av våra gamla tanter och gubbqar. Fick mig på bättre humör! Vissa saknar man en hel del, borde gå dit och hälsa på lite oftare:) Sen ringde Marie och sa att jag gärna fick komma och dricka vin med henne och Ella ikväll om jag ville. Så kvällen blir nog rätt bra iaf!

Har märkts att det är fredag på jobbet, alla har varit superflummiga och mest suttit och garvat i soffan på kontoret hela eftermiddagen.. Underbart:)

Nu ska jag fixa iordning och lägga en flaska vitt(eller två) i kylen innan jag tar min gamla cykel och trampar iväg till mitt gamla kbg.

Från ett gökbo till ett annat som Malin sa!:)

Jahopp..

Idag känns som en dålig dag. Det är sånna här dagar man tänker för mycket, och sånna dagar jag känner mig väldigt, väldigt ensam..

Det verkar som att Christoffer fortfarande är le på att jag blev le igår. Dumt, för jag kan ju inte hjälpa att jag inte är så pepp på att sterilisera min bebis, att jag inte kan ta det lika lätt. Jag måste följa med och lämna henne, annars får det va. Och nu har vi ju ändrat tid, så det är ju lugnt för min del(så lugnt det kan bli=P).

Och ikväll kommer jag sitta hemma själv och uggla. Precis som förra helgen.
Nä, ibland blir jag riktigt deppig på mitt liv.
Får ta och höra med Marie och Ella om dom har lust att ha en ny vinkväll nån helg snart.
Jag behöver alkohol. Ja, det är nog lösningen.

Grattis!!

Grattis till Johanna som fick en söt liten tjej tidigt idag!=)


Åk till thailand så blir ni förlovade!

Japp, verkar inte bättre.
Vet nu om 3 par som har varit i thailad under loppet av en månad ungefär, och alla tre paren har kommit hem ringmärkta.
Så håll er för guds skull därifrån!!

Dumma hurtbulle.

Eftersom Glenn o grabbarna beslutade att ta bilen till växjö och hockey, så kunde jag inte ta mig till Marie ikväll. Däremot var jag duktig och gick oh tränade iaf!
Blev min afro power dance. Asskönt. Men jag stör mig fortfarande på instruktören. Hon är en riktig hurtbulle. Sådär riktigt klämkäck. Är alltid suuuperglad. E sån som aldrig nånsin vekar ha en dålig dag. Inte ens nu när hon är höggravid så verkar hon ha en enda dålig dag!
Så ger hon en alltid ett superstort leende, ett sånt som man känner sig tvingad att le tillbaka mot. Ett stelt tillgjort leende.
Nej, jag gillar inte klämkäcka människor. Och inte hurtbullar. Förutom hurtbullarna på domus. Frallorna alltså:)

Rutinerad hockeyänka som ag är så har jag tagit redan på hur det gick i växjö för hockeygänget så jag vet vilket humör jag får hem Christoffer i.
Tyvärr blir det en tjurig Glenn som kommer hem ikväll, men jag tror jag kan hantera det:)

morgon jobbar jag kväll igen, och eftersom jag inte kan lära mig att vi inte slutar skolan fören 16.05 på torsdagar så får jag sticka ifrån tidigare. Igen.
Men men.. Känns inte som jag missar något fruktansvärt viktigt.

Ha en bra kväll alla!

För i min fantasi..

En slapp dag, föreläsning en timme, sen fick vi gå hem. Det vill säga gå runt två hörn Jag älskar att bo centralt:)
Iofs fick vi uppgiffter att göra hemma, men dom hr jag gömt. Det man inte ser finns inte.

Mindre än en vecka till lön.. Jag har ju faktiskt en anledninga att åka till kalmar, min kamera från netonnet bråkar med mig, så den måste jag ju faktiskt lämna in. Då är det ju lika bra att ta en shoppingrunda när man är där. Bara en liten sväng..Ja,jag dagdrömmer fortfarande om mina snygga stövlar..:)

Ikväll när jag är hockey änka igen, så drar jag hem till Marie och kollar på top model! tur att det finns en människa till i det här landet som delar min förkärlek till att sitta och klaga och prata skit om modellerna:)
Tänkte faktiskt försöka dra mig till gymmet en sväng innan också, måste verkligen ta tag i mig själv. När det blir lite bättre väder så jag kan dra fram min gamla skruttiga cykel så ska jag prova på fotbollen igen. Men men, det tar vi senare!


Nä, nu ska vi dra till pastaköket=9

DÅ skulle jag må bra.

Jag har abstinens. shopping abstinens. Jag är helt tvungen att köpa ett par nya skor, nu har jag varit duktig allt för länge!
Ja, jag måste ha skor. Mest sugen är jag på ett par högklackade snygga stövlar, kanske i lack.
Jag måste åka till kalmar när jag får lön.
Jag tänker ersätta mina vänner som flyttat med prylar. Det är precis vad jag ska göra.

Sara får ersättas av dom snygga högklackade stövlarna.
En snygg ny jacka kanske får ersätta Fia.
Och Cissis ersättare kanske får bli ett par snygga underkläder, eller eventuellt ett par snygga jeans..

Så, lön nu tack.

R.I.P

Igår satt jag hos en vårdtagare jag kännt i nära 5 år, när hon tog sitt sista andetag.
Jag hade bara suttit hos henne i 5 minuter när hon somnade in.
Ena stunden hörde och såg jag hennes andetag väl. Hon tittar upp lite på mig.. Sen ingenting. Tyst.

Det gick så lugnt till, och jag kännde mig konstigt nog väldigt lugn själv. En liten tår försökte rinna ner på min kind innan jag ringde sköterskan.

"Stilla kom änglen och log
Viskade ömt, nu är det nog
Tog Dig varligt i handen
och löste de jordiska banden"

Sov gott I.

Smartjävel.

Imorse så var blondinbella med i ett radioprogram. Där började dom diskutera päls.
Här är bara ett par av de klyftiga komentarerna Blondinbella (BB) gav:

-Du kör bara med riktig päls?
BB: Ja, det är varmast så.
-Men det är ju en stackars säl!
BB: Ja, men jag köpte den second hand, så den var redan död. Och föresten så slaktas inga djur i onödan, man äter ju ändå köttet, så varför inte använda pälsen?

Smart Bella. Jag hajjar. Jag åt ju senast idag en Mc Säl med plusmeny.

Otrohet.

Alla har alltid olika uppfattningar om vad otrohet är. Är det vid tanken på en annan, vid en kyss, vid sex? Kan man vara otrogen genom internet?

Nu har mina kära vänner Oprah och Dr phil gett svar på detta, och jag kan bara hålla med!

"Allt man gör(sms'ar, mailar, träffar någon, etc), som man inte hade gjort om ens partner såg och visste om allt, är OTROHET"

Förstår att det kommer vara många som inte håller med, men tänk er själva in i er partners situation.. Skulle ni ogillat att hon/han gjorde samma sak.. LÄGG AV MED DET DÅ!


Så nu vet ni:)

Dumma tröga Mc Donalds personal!!

Idag på lunchen körde jag och Christoffer igenom donkens drive in. Ja beställde som vanligt en vanlig hamburgare eftersom osten är det äckligaste jag vet.
Så.
När vi ska få vårat käk så utspelar sig detta samtal(efter att ha fått fel antal läsk bör nämnas):

Mcdb(Mc donalds brud): Hamburgaren dröjer ett tag, går det bra med en cheeseburgare ist?
C(Christoffer): Nej, hon kan inte äta osten.
Mcdb: Du skojjar va?
C: Nej, hon äte inte cheeseburgare.
Mcdb: Ok.

Bruden går iväg och hämtar vårat käk. När vi kollar i påsen så ligger det en förbannad cheeseburgare där ändå.


C: Men hallå.. Vi ville ju inte ha någon cheeseburgare!?

Mcdb: Vadå? Är du seriös eller?

C: Ja det är väll klart!!

Mcdb: Ååh va jobbiga ni är!! Då får ni åka och vänta på ettan.


10 sek efter vi parkerat så får vi vårat käk.


Vad är det för fel på oskarshamns Mc donalds?? Och framförallt på personalen?!

80 % av gångerna man handlar där så är det alltid något som är fel. 100% av gångerna så får man får lite läsk i muggarna. Jag har varit med om att en kompis fick mögligt hamburgerbröd, och min syrra fick en nagel i munnen när hon käkade en av Mc donald chokladmunkar.

Och 80 % av personalen är otrevliga, tänker trögt och är allmänt korkade!!

Ååååh upprörd.

Fan jag får väll lära mig att laga egen mat då.


Oväntade pengar..

Fick pengar från csn idag! Mer än jag hade trott också, men det gör ju inget:) Har levt på luft i en månad nu!
Hoppas bara inte det betyder att jag inte kommer få något den 25'e?

Well, ett välbehövligt tillskott iaf!

Vilken man..;)

Han går som en karl,
han ser ut som en karl,
med en kropp som en karl,
och han kysser som en karl ska.

Han har charm som en karl,
han är fräck som en karl,
nonchalant som en karl
och han rör sig som en karl ska.

Men djupt där inne
har han ett barnasinne


och jag ska ge allt vad jag har
till denna underbara karl
så han blir min för hela livet.

Visst kan han som en karl
se vad kvinnorna har
och han ger när han tar
med en styrka som en karl har

jo han ljuger ibland
och han dricker ibland
men det struntar jag i
för jag vet ju vad den karl'n har ;-)



Jag och Ior har endel gemensamt..

"Man kan ju inte klaga.

Jag har ju mina vänner.

En av dom pratade med mej

så sent som igår."


Amitiösa paret:)

Igår hängde vi med Alex och Angelica, spelade "tecken"(som jag och Angelica utklassade grabbarna i), och såg på film. Trevligt trevligt.

Idag har jag och Glenn vart riktigt duktiga, vi har städat heeela lägenheten, plockat undan alla julgrejr(finaly), och Glenn bakade en sockerkaka medans jag tog mig ann diskberget. Cred till oss!

Om en timme kommer Stoffes föräldrar och hans mormor och morfar som ska få smaka på Stoffes bakverk:) Blir första gången hans morfar får träffa Sally också=)



Kramar från oss!:)

Vad är grejen?

Ja, jag vill verkligen veta. Vad är grejen med "blondinbella"?
Jag har varit inne på hennes blogg samanlagt.. Hm.. 2 ggr. Första gången för någon månad sen, bara för att jag helt enkelt var nyfiken på hur speciell sveriges största blogg(are) var. Jag förstod íngenting, det är verkligen inget speciellt med den!
Idag gick jag in igen, bara för att jag tänkte att jag kanske hade missat någonting. Men nej. Den är ju hur tråkig som helst! Vem bryr sig egentligen? Förutom hennes vänner?
Hennes blogg är precis som vilken blogg som helst(förutom att jag kan dra 100 mkt mer intressanta/roliga), hon skriver om att hon har shoppat, myst med pojkvännen, jobbat.. Ok..? Varför blir man "kändis" för det?
För att hon är blond och bor i stockholm och gör reklam för olika hudvårdsproduter?

Nej, jag förstår inte grejen.

Vår?

För bara 4 dagar sen var det 15 minus och massa snö ute. Skäms lite för att säga det, men jag tyckte faktiskt det var ganska mysigt..=)
Vid 7 i morse när jag traskade iväg till jobbet var det 5 plusgrader och bara några plutthögar med snö kvar.
Det har varit som världens skönaste vårdag! Vet inte exakt hur varmt det har varit, men var över 7 grader när jag kom hem, och det har vart solsken hela dagen! Gillas!
Förhoppningsvis så är detta början på en härlig vår, och jag vill inte ha några bakslag, hör du det moder natur!?
Bra, då litar jag på det.
När jag ändå igång så vill jag önska en lååång och varm sommar, ok?

Fy fan för er..

Sitter och kollar på Oprah på 3'an som idag handlar om pedofiler.. Jag är så arg och äcklad att jag inte vet vad jag ska ta mig till!
Dom har visat delar av fimer som pedofiler har gjort för att lära upp andra pedofiler, där det är en liten animerad flicka som håller fingret över läpparna och förklarar för barnen(offren) som ska se filmen att det här är deras lilla hemlighet.. Den lilla flickan visar sedan hur man ska göra för att göra den nakna mannen glad.. Fy fan asså..

Dom har visat en slags "läroplan" för hur man lär sitt barn att bli sexuellt, t.ex. att man ska lära små bebisar att ha nappen i sin ----- istället för i munnen, och att man ska gungga och rotera nappen i banets -----. Att man när barnet är äldre kan använda pennor att trycka upp i ------ eller ------. Att låta barnet rita med pennor uppstoppade i ------.

"Läroplanen" ger massa tips på hur dom "lär" upp barnen, "tränar" dom. Och hur man "tränar" föräldrarna att lita på dom.
Vilka saker i hemmet man kan använda och vikten av glidmedel. Vilka kameror dom ska använda.
Att "Bilder är bra, men film är alltid mycket bättre"

En polis som jobbade med att söka upp nätpedofiler berättade att det värsta han sett var en pedofil som höll på med en bebis som fortfarande hade en bit av navelsträngen kvar. 
Han berättade att det blir allt vanligare med live-våldtäkter på barn.
Han berättade att han ser hur många pedofiler som helst på en arbetsdag, men att det inte finns resurser att få fast alla, hur sjukt är inte det??!!
ATT HAN LÄMNAR SITT KONTOR VARJE DAG OCH VET OM ATT 1000-TALS BARN BLIR VÅLDTAGNA AV PEDOFILER JUST EXAKT DÅ, UTAN ATT KUNNA GÖRA NÅGOT.

Som han själv sa:
"Det är som att stå vid ett hav och se 1000-tals barn hålla på att drunkna, och man måste välja ETT att rädda."

Jag spyr på er.

Mätt och belåten!

Idag har varit en alldeles för slapp dag. Borde ha passat på att städa iordning, men motivationen har gått och gömt sig. Tvättat har jag iaf gjort, litet plus iaf!

Sen har jag gjort "spik på en soppa á la Ella" ikväll! Kanon gott, tack för tipset!:)
Tycker fler borde göra som Ella och dela med er av era recept på bloggen, gärna som det här, snabbt och enkelt. Me like!

Bäst att gå och hämta tvätten innan jag glömer den helt! Sen får jag försöka muntra upp Christoffer som är på riktigt dåligt humör efter mötet med MS. Får passa på när han kommer ut ur duschen medans han är mätt och medgörlig;)

Adios!

Jehovas vittnen och chili con carne.

Idag har vi haft besök av Jehovas vitnen i klassen. En trevlig start på skolan, tycker ni inte?
Var kul faktiskt, höra klassen pressa dom på olika frågor. Svaren däremot går ju att diskutera.. Är sorgligt att se att dom inte kan öppna munnen innan dom blädrat i bibeln..
Önskar jag hade haft mer kunskap om vad som faktiskt står i bibeln så man hade haft lite mer att komma med..
Fast iosf så svarade dom det mesta(som dom inte kunde ta från bibeln) med "det har vi aldrig varit med om".
Hjärntvätt är väll det enda man kan säga om det.
Och jag tycker uppriktigt sagt synd om dom som föds in i en jehova-familj..

Ikväll spelar iko, vilket som vanligt innebär en kväll för mig själv! Gör inte så mkt då mitt älskade top model har börjat igen:)

Har invigt min kokbok jag fick i julklapp ikväll också, chili con carne. Blev riktigt gott, trotts att jag inte ens följde receptet helt. Jag har nog fan lite talang för det här iaf!;)

Näe, nu börjar ANTM!

Elak, cool och kåt.

The first time I knew that I was God, Was when I sat down and prayed, And realised that I was talking to my self.

Fan går inget bra för Sverige.
Jag går och lägger mig.
Och där med basta!


Cred.

Nu börjar jvm finalen när som helst, och jag är fortfarande vaken.
Inte illa pinkat!

Nehe..

Grabbarnas fotboll var visst inte fören imorgon.. Så nu vet ni vart jag befinner mig hela dagen!
Får se om jag orkar sitta uppe från 02.30 inatt och kolla på junior vm, är faktiskt ganska sugen.

Idag har jag, Milla, syrran och Stoffe hängt, vart och käkat på chill out och matat dom stackas frusna hugriga änderna. Jag tycker nog det är roligare än Milla! Får se om jag får med Chrisoffer nån dit nån dag ävenom inte Milla är med=)

Nu ska vi dra och käka hos mamma och pappa och ha kalas nr 2!

Bye bye!

illa..

Inatt har jag inte alls mått bra. Inte nu på förmiddagen heller för den delen. Mått illa som fan. Börjar gå över nu, skönt.

Iväg och kolla fotboll idag igen, grabbarnas tur den här gången. Lär därmed vara mer folk och titta också.
Ska ta reda på vilka dagar mitt gamla KFF tränar så får vi se hur det blir. Vore ju väldigt bra för min ekonomi om inte annat, idag betalar jag över 300/månad på gymet, med fotbollen skulle det va typ 250/år! Well well, vi får se.

Nä, nu måste jag fixa iordning mig, annars blir glenn galen om jag fortfarande inte är klar när han kommer tillbaka!

Puss puss!


Fotboll!

Idag har vi varit och kollat på när mitt gamla fotbollslag spelade trettondagscupen. Inte så många av dom gamla spelarna som är kvar iofs, men kul ändå. Minnen=)
Blev riktigt sugen på att spela. Både för at jag såklart tyckte det var riktigt kul, men även för gemenskapen.. Vet inte om det skulle bli detsamma nu när det är så många yngre, men jag fick en bra känsla. Vi får se vad som händer!

Sara är nere i australien nu, och har redan gjort en rivstart! Tänk på att ta hand om dig också!

På onsdag är jag tillbaka till skolan, och jag vet inte om det ska bli skönt eller bara segt.. Kan behöva komma igång igen, så det blir nog bra. Har ju redan ett ämne, så har ett relativt slappt schema! Ledai alla måndagar, och en hel del fredagar. Gutt!

Funderar på att dra hem till syrran och millis om dom är hemma hos mammsen, Stoffe ska ändå sitta bänkad framför hockeyn ett par timmar!

Ha det bra allihoppa!

Lördag?

Är det bara jag som har snurrat bort sig helt i veckodagarna?

Snurrigt.



Bowling!

Igår fyllde pappsen år. Grattis grattis! Käk och tårta är alltid en bra grej:)
Senare så fick jag hänga med syrran och hennes polare och bowla(då jag inte har några egna vänner!), riktigt kul! Följdes upp med fruktsallad, saltgurka och TP hemma hos Carro till framåt 02-tiden. Förutom en liten dum grej så var det riktigt kul!

Idag har jag hängt med  Cissi och Peter och nu väntar jag på att syrran och Millis ska dyka upp! En sväng och hälsa på Stoffes farmor senare, sen en slapp kväll.
Skönt=)

2009

Igår hade kunnat vara den värsta nyårsafton nånsin, men tack vara att jag fick med mig Sara så blev den toppen! Hade superkul, och det var en bra sista kväll med Sara, som nu är på väg mot Australien. Blev lite känslosamt där vid 00 slaget, men det gick över ganska snabbt när en raket som kom flygandes rakt emot oss. JAG HATAR RAKETER. Eller näe, inte egentligen. Bara jag slipper vara i närheten av dom=)

Ha det superbra nu Sara, och lycka till med allt!!

Jag har varit ganska skeptisk mot 2009, det har helt enkelt inte kännts bra, det verkar bara betyda massa avsked.. Men jag ska verkligen försöka ändra attityd, det kan ju faktiskt bli väldigt bra. Även om alla mina närmsta vänner har flytatt, så har jag Christoffer hos mig, och det är det viktigaste.
Jag kanske hittar nya vänner trotts alla odds, jag menar igår natt fick jag ju fruktansvärt bra kontakt med en 14 åring......
Hm, jaja.


I dont know what the future brings,
but I know that you're here with me now.



Gott Nytt År på er allihoppa!!
Det här blir nog väldigt bra ändå:)

RSS 2.0