Någon sa någon gång något väldigt bra.

"En äkta man är glöden som blir kvar av en älskare när gnistan har slocknat"

Tror inte det var hon, men det var där jag hittade det; metrobloggen.se/sexiness

Rullstol=Förhöjd livskvalité.

Jobbat 7-16, därefter "mingel" och föreläsning 16-18.30. Var intressant, lyssnade på en killa(man) som blev förlamad genom en bilolycka när han var 18(och gick på fotbollsgymnasium).

Jag blir alltid imoponerad när jag hör personer som honom, som ser det possitiva i olyckan. Och han har ju rätt, han hade ju aldrig varit den han är, eller där han är idag om han inte satt i rullstol..
Och han sa, som jag hört så många anra rullstolsbundna säga, att man uppskattar allt mer, och därmed får ut mer av livet..

Värt att tänka på.. Ska vi verkligen behöva vara med om något tragiskt för att inse det?


Imorgon är jag i kalmar hela dagen med klassen! trevligt trevligt. Dock inte i shoppingsyfte=(
Well well.
Nu går jag och lägger mig i min sköna efterlängtade säng och pussar på min Glenn som är helt slut efter sin första fotbollsträning på 100 år.. vekling:)

Bye bye!

Klassfest!

Japp, igår hade vi klassfest hos Emelie långt ute i skogen i kristdala:)
Var superkul, blev riktigt lyckat och bra stämning! In till stan efetr det, och det var helt ok det också, även om jag blev lite avtänd på mig själv och min hosta=P

Inatt har jag hostat, hostat och hostat. Tänkte först att det var synd om Christoffer, att jag kanske skulle gå ut och lägga mig på soffan så han skulle kunna sova, men han somnade snabbt och djupt ändå, så jag kunnde hosta så jag studsade i sängen utan att behöva störa hans skönhetssömn:)

Som jag skrivit innan i ett gamalt inlägg(ända borta på lunar) så finns det ju fördelar me hosta. Står man famför spegeln och drar upp tröjan så ser man hur mycket musklerna jobbar.. Det gör en genast på lite bättre humör:)
Plusatt jag inte kan må sämre än min stackars Glenn som plötsligt drabbats av något hemsk virus som gett honom huvudvärk och illamående.. Stackare...

Senare åker vi hela lilla familjen ut till Christoffers farmor. Jacke och Sally älskar att komma iväg och utforska andras hem:) Ska få ett köksbord som vi ska kika på också.

Här kommer lite bilder från kvällen!

               

Bye bye!

Nice.

Tog nyss ett test på FB om vilken hamburgare jag är. Först blev jag glatt överaskad när jag blev min favvis, den vanliga lilla hamburgaren!
Sen så jag vad det stod, någon om torr och tråkig och liten och lättast att producera.. Hm..

I övriga test(som jag tar på fullaste allvar) så borde jag egentligen hetat Ursula, jag festar som Paris Hilon, jag håller på kärnfamiljen, den jag är mest lik i oskarshamn är Tobis Kranz(vem nu det är?), och jag är inte så snygg.

Ganska klockrena svar!:)

Vid 10 har jag sista sjukvårdsprovet, och jag gick upp extra tidigt för att plugga på det sista(som jag inte hunnit/orkat än).
Så det är väll bäst jag tar tag i det nu!

Imorgon är det klassfest!

With love/Ursula

Dumma tröga blogg.se

Bli inte förvirrade av mitt förra inlägg. Jag skrev det igår mrse, och inte alls nu. Det är bara blogg.se som bråkar med mig och har vägrat lägga upp det inlägget förens nu.
Baah("Baah"!!?? Det var länge sen!!).

Iaf.

Skola idag. fick tillbaka geriatrikprovet, och det hade gått bra. Hade även ett muntligt prov(som inte aaaalls var ett prov...), och det gick också smärtfritt!


om knappt en timme ska jag och Ella hem till Cat och plugga till sista sjukvårdsprovet(herregud, märker ni hur ambitiös jag är!!). Skulle egentligen ta det senare, då jag börjar piggna till, men nu har dom tå små liven ändrat och bestämt att vi ska ta pluggandet på min powernap-tid.

Illa illa.


För er som inte vet så är jag trätt nästan jämt. Varje ledig eftermiddagbrukar jag lägga mig och vila för att helt enkelt orka med dagen. Hemst, men sant.


Igår köpte jag Chi San som dom gör reklam om på tv'n, som skulle vara superbra mot trötthet. Kanon tänkte jag!
Passade ju utmärkt att inviga den idag innan pluggandet..
Men fyyyyyyyyyy.......
Jag har seriöst aldrig smakat någon så äckligt i hela mitt liv!! Antagligen äckligare än kaviar!!!!!=P
BLÄ=P

Tyvärr(?) tycker jag att jag har piggnat till lite, och det är väll fan.. Jag ska ge det en chans till imorgon.. Försöka hitta något att sjölja ner det med och bli av med den vidriga eftersmaken..

anledningen till att jag piggnade till var väll antagligen att kroppen fick sig en chock=P

Jaja.

Nu har klasskamrat nr 2 från grundskolan blivit förälder. Martin! Grattis gratis till honom!

Nu ska jag göra mig mentalt redo för pluggandet. Blir genom lite tv-tittande och min godispåse tror jag:)

Föresten, har jag nämt att vi får lägenheten redan den 9'e?? Inte?
-Vi får lägenheten redan den 9'e!!!!=D

Och så har jag fått veta att jag ska vara i väster i nattpatrullen i sommar! Blir nog bra=) Dock inget schema fören nästa vecka.

Adios nötter!

 


(för)tidigt.

Varför envisas vikariesamordnaren med att ring 100 ggr på morgonen. Vill jag inte jobba så vill jag inte, fatta hinten!

Nu sitter jag här klarvaken innan klockan ens är 8.. Kan jag ju lika gärna börja med alla våra uppgiffter till skolan:P

Igår gjorde jag Maries recept på ungsbakad fisk! Supersmarrigt, fler goda(och lätta) recept tack!:)
Och eftersom vi har prov i bl.a. brännskador på fredag så passade jag på att bränna knogen så jag kunde följa händelseförloppet live. Kanon!

Fikade med min Cissi(-kompis) igår! Trevligt trevligt:) Sen tog hon med sig Inez(hunden) och hälsade på Sally och Jackson! Gick väldigt bra, Sally intog kutrygg och stod mest uppe på sin klätterställning hela tiden, medans Jacke var coolare och gick fram och hälsade=) Dock var inte Inez så tuff, men det är förståligt när man hör Sallyr morr:)

Stackars inez har fått analsäcks inflamation.. Tyvärr kunde jag inte låta bli att skratta, det låter ju som någon helt annat när man säger det! Förlåt Inez!!!
(:

Fick sms från Fredrika att sommarschemat är klart nu! Kul:) Så får väll försöka leta reda på schefen senare!

Nä, öppna böckerna nu dumma brud,

Herrå.



       

Va faan..

Igår var det 12 grader och en perfekt vårdag, superskönt!
Idag snöar det.
Yeei..

Igår var kul, bäst som jag är så spöade jag skiten ur Christoffer, Anders och Johanna som var på min bana, trots att dom fuskade...
Deeee ni!:)

Blev lite dålig stämning på festen från lite olika håll, tråkigt. Jag fick huvudvärk och blev ganska opepp, och det blev en relativ tidig kväll, hemma redan 00.30 om jag minns rätt.
Kommer kanske lite bilder senare, här eller på bdb eller fb.

Vaknade 11.30, lagom tills robinson reprisen! En donk till lunch, och därefter började det bli liv i oss igen.

Nu sitter jag på jobbet. Har läst igenom lite till sjukvården. Good JER. Upp och jobba tidigt imorgon också.
Träffa min Cissi imorgon med, som är i stan!=) trevligt trevligt=)

Har föresten fått reda på vart jag ska vara på praktiken! avdelning 7 böev det. Hade velat vara på vårdcentralen, men man har visst företräde om man har barn.. Fan så fuskigt.. Inget illa menat mot er föräldrar, men alla borde få lika vilkor, för vissa blir det andra gången dom är där nu..
Jaja..

Nu ska gå och fixa mig en ägg macka=9

Bye bye!

Han är ganska söt ändå=)

Igår när jag tog upp om att han hade släkt ner till katterna så fick jag exakt samma svar som jag visst jag skulle få:
-Tänkte spara på elen...
Haha.. Jag kan dig utan och innan..;)

Jag tror dock inte vårat städ-samtal hade särskillt bra efekt då det ser förjävligt ut på bordet nu igen. Får tänkta ut någon bra strategi. Sexstrejk är inte att tänka på, han blir så gnällig då:)

Ikväll är det som sagt fest hos Patrik som fyller år. Ska käka taco och bowla innan och det är ju hur gott och kul som helst! Blir nog bra.
Hoppas Christoffer inte bli för tjurig när jag spöar honom i bowlingen........;)

Ååh..

Vissa dagar gillar jag inte killar. Män. Pojkar. Varför tänker dom så fel!!??

Våran lägenhet har sett ut som fan i flera dagar nu. Jag har fr en gångs skull inte gjort någonting åt det, utan väntat på en reaktion från min kära sambo. Dagarna går....... Jag Nämner att vi borde städa någon dag. "Jaha".

Idag pallade jag inte mer och städade upp det mesta. Innan jag gick till jobbet vid 16 tände jag en liten lampa så katterna inte ska behöva sitta i mörkret. Nu när jag kom hem var den släkt. Varför!!??
Nu kanske ni tänker att han tänkte på miljön(eller våran elräkning), men varför skulle då klädkamaren stå på glänt med lapan tänd där inne?
Plus att datan stod på(nej, det var inte för katternas skull).

Hade hade iaf plockat upp tvätten(som jag hade märkt med en"plocka upp mig-lapp"). Dock visste han tydligen inte var jag ville ha min morgonrock, för den hade han så omsorgsfullt lagt på det smutsiga golvet(!!).

Nej, det får bli ytterligare ett samtal om det här när han nu kommer hem från raggarrundan med sin älskare(saaben) och sin nyblivna singelvän.

Nä, nu ska jag rota lite i kylen, inte ätit något på hela dagen förutom några vindruvor och två negerbollar.
Maaaaaat...

Bye bye kex.

Besviken..

Igår när vi var och handlade köpte vi hem skånemejeriets vaniljyoghurt med choklad.
Mums tänkte jag. Jag som aldrig käkar frukost tog imorse en skål med denna yoghurt(vem gillar inte äta käka choklad på morgonen lixom!).

Men nej, inget jag rekomenderar! Smakade bara yoghurt. Inte ens vanlijyoghurt, och definitivt inte choklad! Jag såg att det låg bruna bitar i den, men dom smakade ju ingenting!

Nej, köp inte den. Köp vanlig naturell yoghurt istället, den är billigare.


Hollwood nästa..

Japp, efter vårt fantastiska uppträdande idag så kan det ju inte bli så mycket annat! Går det åt helvete för oss som undersköterskor så är det skådespelare som är grejen.
(HAHhahahHAhahahahhAHHAhhahahHA!

Det värsta var att vi spelade undersköterskor och att vi antaglien sög både som det och som skådespelare;)

   

På lördag är det fest hos Patrik, och om nån är sugen att hänga på så att jag har någon (normal)brud att hänga med på festen så är det bara att säga till, annars är det bara grabbar och småtjejer. Även om jag brukar komma rätt bra överens med dom också så är det alltid trevligt att ha en egen vän med sig:)
Så hör av er om ni nappar!:-)

Fick tillbaka våra sjukvårdsprov idag och fick bättre än jag förväntat mig! Sjukt, till förra provet hade jag övat supermycket, alltså, så mycket har jag alldrig pluggat innan! Och jag fick bara G..
Den här gången var jag så le över förra provet att jag struntade totalt i hur det skulle gå.. Och jag fick mycket bättre resultat!
Skumt..

Well well. Nu ska jag gå och pussa på min lilla gris! Imorgon är det skola+jobb. Kul fredag!=P

Bye bye!

Förlåt, men..

.. Asså Ryssland.. Någon har inte fått ligga på länge. Varför gör Ryska ambasaden annars uttalanden om våran "tingeling goes russia"(som är jättejättekul!!) som det här:

" Det är obegripligt för mig varför Sverige skulle visa sådan okunnighet i att tolka bilden av Ryssland"

" Om ryssarna kunde se vad som hände på scenen i Globen i lördags är jag ganska säker på att det skulle minska antalet röster till den svenska sångerskan. Men förhoppningsvis kommer det här att bli en väckarklocka hos svenskarna och få dem att inse hur avskyvärda vissa av sakerna som de visat är."

"-Jag är verkligen upprörd att svenska folket inte bryr sig om att se bortom sina egna landsgränser och håller sig till sådana trångsynta och föråldrade stereotyper om Ryssland"

"Vi kan inte reagera på excentriciteter från några galningar vars Rysslandsfobi snarare borde placera dem på mentalsjukhus än på Globens scen"

HAHAHAHahahaHHHAAhaHAHA!

Ja vad ska man säga.. Kanske som SVT svarade till Ryska ambasaden:

"  Det är beklagligt att de inte gillar den. Vi ber om ursäkt om de har tagit illa vid sig. Det är ett satirinslag precis som vi har gjort med Leksand och andra städer, säger Melodifestivalens projektledare Ronnie Lans.

Kan du förstå att de har tagit illa upp?

- Jag kan förstå att de tar illa upp om de inte har förstått humorn i det."

Ja.. hade det varit tvärtom tror jag snarare vi hade garvat ihjäl oss över hur andra länder "tolkar" oss. Vi hade tyckt det var riktigt rolig oasett om vi förstod ironin i det eller inte!

Och jag tror faktisk att dom flesta Ryssar gör det.. De är bara nån stackare i ambasaden som tappat bort gnista(och smilbaden) någonstans på vägen mot toppen.

Hoppas jag aldrig hamnar där.


Just det..

Måste nämna att Alex skåningen har skaffen en pytteliten supersöt labrador! Sååå söööt!!!

Och så har Sara finally updaterat sin blogg! Det är bra, då vet jag att hon lever och frodas:) Kär är hon också, och den här gången i en grabb som verkar normal och kul!
Jag tror inte det är farligt längre att säga att jag aldrig tyckte Sam verkade så normal eller bra. Nej, honom störde jag mig på, trots att jag inte ens träffat honom.

Och nu: GAAAAAH Jackson rev ner en ljusstake från bokhyllan(som han har börjat använda som klätterställning) så den gick i 1000 bitar(eller 8)!!! En av ljusstakarna jag fick från jobbet när jag fyllde 20.. Tur jag har 3 kvar..:)
Här ligger han med dom 3 resterande och ser oskyldig ut...



Och när jag ändå är igång så kommer några bilder från i lördags:
     
  
:)


Vikariesam ringde nyss, jobb ikväll. Bra, det behövs!!

Bye bye!


GRATTIS!!

..Marie på födelsedagen!!:)

Fick svar av cissi-kompis att hon är nere 10 dagar i påsk!!:D Woohoo!

Idag hade vi sista provet i geriatrik. Har kanske samanlagt lagt ner en timme på plugg till det provet, men jag tror det blev rätt bra ändå!=) Kanon!

 Har av någon konstig anledning fått för mig att det är fredag idag.. dumt.. Är iaf på bra humör idag, känns som det var länge sen jag kände så här.. Skönt!
Kanske får lite gjort här hemma då också!

En possitiv dag hitills alltså.. T.o.m. solen skiner:)

Pöss på er nötter!


Fullspäckat.

Jag har på något sett fått för mig att jag ninte har så mycket planerat, antagligen för att jag har slarvat bort min kalender. Men oj så fel!

Förutom skolan med prov och uppgiffter och kommande praktik i 4 veckor(17-20) plus jobb, så har jag följande saker i min kalender:

*14/3 Patrik fyller år, så det är bowling(kul!!) och käk+utgång.
*28/3 Fest ute i kristdala hos Emelie:)
*3/4 Oskarsgalan(wuuhooo..)
*9/4 Syrran och milla kommer ner! plus skärtorsdag och påsk börjar!
*10/4-19/4 LOV!(aka jobba)
*15/4 Får lägenheten!
*15/-30/4 tapetsering, flytt m.m. m.m..
*30/4 Milla fyller 3 år, kalas:) plus valborg!
*4/5 Jag fyller år! Kalas:)
*8/5 Christoffers syrra fyller år, kalas igen:)

Ja, fanns lite att se fram emot! Kul=) Hoppas jag får skriva in att mina bönor Cissi-kompis och sofia kommer ner till mig snart! Över påsk hoppas jag!? Och hoppas isf att jag får sno en utekväll med er:)

Nu får jag nog ta och kolla lite på det dumma geriatrikprovet. T R Å K IG T.

Tjena mors!
('mors' haha!)


1 månad..

..tills vi får våran lägenhet!=) Gutt.

Grattis på namnsdagen baby!

Sex(ig) i lera?

Igår kväll så var Susanna, Cathrine och Ella här och drack lite. Även om alla inte kom igång riktigt så var det ganka kul ändå! Ella läste våra horoskop från en bok från typ 80'talet och man fick reda på massa spännande som att jag gärna har sex i naturen, både i lera(?) och på en vacker blomsteräng.. Även att jag gärna skulle vilja ha sex i ett lyxigt slott på medeltiden.. hm..
Cathrine däremot fantiserar om sex på ett rymdskepp, haha!

Toppen på kvällen var ju lätt när vi fick för oss att min granne skulle försöka ta sig in i lägenheten eller något sånt och alla sprang och gömde sig, haha.. Ibland är man mer sjuk än man tror..;)

Idag ska jag och C ta en prmonad ut till kbg och hämta hans bil. Och i eftermiddag är det hockey non stop på tv'n, vilket är ganska bra då jag behöver plugga!

Min Brudlista

Jaha nu är de tydligen inne o göra listor vilka killar man lätt skulle kunna ha sex med som hämnd så gör jag de också fast med tjejer.// Christoffer /Konungen.

Jessica Alba.
Skitsnygg lätt snyggaste.
10/10


Kate Winslet
I titanic e hon skitsnygg
9/10

Lindsey Lohan
Alltid tyckt hon e söt. Mer snygg nu
Lätt.
10/10

Tuva Novotny
Hon e också söt.
Var ännu snyggare när hon va yngre
8/10

Sara Sommerfeld
Också snygg blivit lite äldre nu dock.
8/10

Min slutsats alla e snygga och varit med på tv..

Fredagen den 13'e.

2 av 3 prov i sjukvården avklarade. Skönt. Sen att vi har lite i dom andra ämnena kvar tänker jag inte låtsas om.

Idag har jag varit och kollat på tapeter med mamma. Ärj u jättesvårt att välja!! Ska dra med Christoffer imorgon så jag får höra lite vad han tycker, och även vad han har tänkt sig(vi får fria händer i varsitt rum).
 
Jag hoppas verkligen han tänker på sådana saker(som killar aldrig tänker på) som att det ska vara relativ neutrala färger så man inte behöver göra om efter ett par år igen, att det är färger som man inte behöver anpassa gardiner, kuddar och sånna grejer.
Ja, vi får se!

Nä, nu ska jag sticka o jobba!
Längtar redan till kl 21 då jag får gå och ta en skön dusch och mysa ner mig framför tv'n:)


Bye bye nötter!

Torsdag.

En relativt lugn dag i skolan idag, men trots att Marcus försökte trycka in i vår skallar att BP=CO*TPR. Lätt som en plätt.
Not.

Imorgon är det prov igen, och den här gången mestadels på Ischemiskhjärtsvikt tror jag..? Jag har lite svårt att fatta vad vi ska ha eftersom vi ska ha endel av anteckningarna från förra provet till det här.. Snurrigt=O

Ikväll ska Ella försöka få in krångliga ord(CPAP, Nykturi, Emesis, Sedaktiva, NASAID, mm, mm)  och annat skit. Det är jag iofs tacksam över, tycker dock lite synd om henne då det känns som hon kämpar mer för att jag ska lära mig något än hon:)

Imorgon kväll ska jag jobba, och det gör inte så mkt då Christoffer ändå inte är hemma. Dock så hade mamma njudit hem mig på käk och let's dance, och det hade ju vart gutt, men nej. Jag måste jobba när jag väl får något..

På lördag är jag iaf ledig, och det är det fest med brudarna!:)

Kroppen och knoppen.

Sitter på jobbet. Kul att jag kommer få nån krona i lön nästa månad iaf!
Usch, det är jobbiga tider, aldrig varit såhär fattig..

Ont i magen. Att mitt huvud inte har funkat som det ska senaste veckan är kanske inte så lustigt, men att min kropp beter sig skumt är jag mer upprörd över. Och nej, jag pratar inte om magen. Min kropp gör uppror mot någon, men jag vet inte vad.
Mitt Jackson-problem har hoppat över på mig. Nej, inte så att jag bajsar i sängen, men ni fattar.
Ett problem löst-NÄSTA!

Prov på fredag. Känns inte bra. Men skit samm

Se upp, här kommer dom!

Snott från ella, missjanuary.blogg.se

Ta fem bilder från nätet på människor ni tycker är
attraktiva. ( Klartext: Alltså personer ni lätt skulle ha sex med om tillfälle gavs)
Lägg upp dessa i eran blogg, analysera läget själva...Finns det nån röd tråd?
Annars kan vänner få analysera, skratta, chockas....etc.

Här är min Top 5 lista ( Utan inbördes ordning)


Ashton Kutcher.


Collin Farell


Enrique Iglesias


Jude Law


Josh Hartnet

Så, där har ni om, min pudding-lista!:)

Att jag föredrar mörkhåriga grabbar är ingen hemlighet, lilla Jude ligger på gränsen!
Alla mina grabbar har ett ganska pojkaktigt utseende, men samtidigt den där farliga blicken..
Colin får gärna raka av skägget, och Enrique är jag lite osäker på överhuvudtaget..

Skulle lika gärna kunna lägga in den här grabben där istället, för han passar precis in i min mall:)



Idag har en grabb och co varit och kollat på lägenheten. Jag är helt säker på att dom vill ha den, det märktes ganska väl, så det är gutt:)
Klart, när jag och Christoffer städat och hjort så fint:)

Föresten så måsta jag sluta kalla Christoffer för Glenn. Och han måste sluta kalla mig för det.
Jag vill ha tillbaka Christoffer och Jenny. Inte bara för att folk tror vi är dumma i huvudet eller att jag har en pojkvän til(eller att Christoffer har en!), men för att jag helt enkelt reagerar mer på 'Glenn' än på mitt eget namn..
Det är illa!

jaja, skitproblem!

Jacke har gått på lådan 3 dgar i rad, och det är underbart!

Musar som busar!

Två möss var ute och gick. Dom kom fram till en vattenfylld liten bäck. Den ena sa till den andra:
-Du, ska vi ta och hoppa över?
-Okey, sa den andra och tog ett rejält kutt. Han kom nästan över och blev bara lite blöt om bakbenen.
Musen som var kvar backade, tog rejäl sats och hoppade. Han for upp högt och föll pladask mitt i vattnet!

Vilken slutsats drar vi av detta?

!sum eratölb otsed ,stas erröts uJ-

Sängen..

..är vad jag längtar mest efter nu..
Sitetr på jobbet och degar. Är superlugnt, och det gör ju inte mig något.. Men jag inser att jag inte kommer få särskillt många kronor i lön nästa månad! Och inte månaden efter heller pga av den tråkiga praktiken.. Dumt.

Har bara en vårdtagare kvar att gå till, och två timmar kvar att sitta här.. Åååh seeegt... Ska iaf gå in på möbelcentret och kolla på soffor och diskmaskiner för att fördriva tiden=)

Har redan träffat en av våra nya grannar, en liten tant med en liten hund.. Trevligt trevligt..:)

Well well homosexuell.

Imorgon är det skoldax igen, och jag är inte pepp på att använda hjärnan överhuvudtaget.

Sö(m)ndag.

Igår var det fest hos Carro och Björn! Var hur länge sen som helst jag var på någon fest, så det var på tiden! Dock märkte jag också att det var superlänge sen jag drack sprit, och det blev lite snurrigt. Som tur var(?) verkade Christoffer vara på samma nivå, så istället för utgång så gick vi och käkade pizza och drog hem ist:)

Alla som allt så var det iaf kul, och Carro är antagligen den enda av Christoffers ex jag gillar, kanske för att jag tycker hon verkar vara ganska lik mig själv och det kan man ju diskutera det också, men jag tror jag låter bli:)

Idag var jag och Ella hos Cathrin och försökte få in lite ischemi och annat i huvudet. Eftersom jag först nu börjar piggna till så tror jag inte att jag lärde mig särkillt mycket.. Men men,,

Idag ska jag iaf skryta om Christoffer(utan att han tvingar mig).. När jag kom hem från Cathrin så hade han städat hela lägenheten och gjort jättefint, diskat och städat ett akvarium..
Och köpt blommor till mig plus ersatt våran döda murgröna.. Sötboll:)

Imorgon blir det att gå upp tidigt och jobba.. Uscha..
Nu ska jag krypa ner hos min hulk och kolla färdigt på Beck!

Godnatt!

Åååhh...

Toppen att det har blivit förjbjudet att använda såndär anti-katt-spray-grejsimojs.. Vad ska jag göra då??!! Tips, snälla!!!
Hjälp mig att få min katt att sluta bajsa i sängen!!

Och när ni ändå är igång och löser mina problem kan ni väll be den bleka, inte så lilla grabben i lägenheten mittemot att ta på sig kläder när han ska gå ut och röka! Och köpa andra kallingar än dom vita. Om det inte är så att han bara har ett par kallingar. För då är det ju helt ok.
Eh..

Som avslut så vill jag tacka gud för ibumetin! Åt helvete med alvedon och skit!

Good and bad.

Mår inget vidare idag, har min vanliga huvudvärk som kommer och hälsar på mig som vanligt den här tiden på månaden. Känner jag mig själv rätt så kommer den tillbaka iaf en eller två gånger till under den här veckan:P
Håller på att bli förkyld också, inte så mysigt det heller!

Gick upp för att gå på toaletten, planen var att bädda ner mig igen-men icke! Jackson jävel hade använt sängen som toalett IGEN för ytp 5 gången, och nu är jag riktigt le!
Christoffer har iaf ringt veterinären för att höra om det skulle kunna vara något fel, men det var antagligen inget annat en en fix idé.. Får gå till djuraffären och köpa sån där spray som ska hålla katter borta från vissa föremål.. Känns lite trist att det antagligen kommer betyda att ingen misse vill sova i sängen hos oss längre, men det är det värt, tro mig!
Hoppas bara det  hjälper!!

Det som gör mig lite glad är att det är två stycken som är intresserade av våran lägenhet! En ska komma och titta på den på måndag, så då ska jag se till att den är superfin och ren:)  


Bad min söta lilla Glenn att åka förbi apoteket innan han kom hem på lunchen, men det var tydligen för mycket att komma ihåg, så jag får släpa mig dit själv nu!
En sväng förbi djuraffären också är ett måste!


Håll tummarna
(för både en bajsfri säng och lägenheten)
!!

King of nuthin..

Nej, det är inte jag som har dyslexi.
 Det har öppnat en tatuerare i stan, som har en facebook grupp där dom lagt upp bilder på olika tatueringar han har gjort. Bland annat en kille som har tattuerat "King of nuthin" på bröstet!!

Hallå!!?? Var det meningen? Ville han ha en stor fet felstavad tatuering på bröstet, eller gick något väldigt snett?
För övrigt så tyckte jag inte att jag blev så impad av så många av verken.. Visst att många kanske hade med sig egna motiv som dom ville att han skulle tatuera in rakt av, men är man tatuerare borde man väll förfina motiven, om inte annat så för sitt ryckte..

Impressed?
-Not so much.

Titta!

Vilka snyggingar det var i tidningen idag;)


=D

Nu är alla papper klara, och den 15/4 är lägenheten våran!

=O

Supertrött. och hängig. Håller nog på att bli sjuk, känns så=P Inte så lustigt isf kanske, var nog inte ens halva klassen på lektionen idag.
Well well..

Imorgon kl 10 skriver vi på kontraktet till lägenheten! Kommer äntligen att äga en lägenhet.. Gutt=) Ser fram emot att få tapetsera om och lägga nytt golv..  Däremot ser jag inte fram emot själva flytten då jag vet hur rolig Christoffer blir i sådanna situationer.. inte kul..! Jag har en pojkvän som inte klarar stress överhuvud taget!
Men det gör ingen, jag tycker om honom ändå:)

Det tråkigt är att vi antagligen kommer få betala dubel hyra 1 ½ månad.. Menm förhoppningsvis så vill någon annan ta över den frå 1 april eller maj! hoppas hoppas hoppas....

Positiva för idag är att Jacke efter vårat snack har skött sig! Än så länge iaf:)


Så är det.

Kommer inte in på facebook, och det gör mig lite ledsen=(

Iaf, imorgon skriver vi antagligen på för nya lägenheten! Nu hoppas vi bara på att vi hittar någon som är sugen på att ta över våran mysiga 2 här på kikebogatan! Någon? Tycker Marie kan ta över den:)

Lilla Gynnaren trivs med sin nya vän, Stora Gynnaren. Blev glad över att få en vän i (nästan) sin egen storlek!=)

Själv så är jag väldigt upprörd på Jackson som nu har använt våran säng som toalett TRE gånger den under loppet på en vecka!! Varför!!!?? Uppror, men mot vad? Är han i trottsåldern? Har ju inte hänt innan, så jag fattar ingenting.. Har iaf haft ett långt djupt samtal med honom ikväll, så jag tror att vi har en deal.

Charistoffer tjatar som vanligt att jag ska skriva någon snällt om honom, så får väll skriva att han bjöd på kines ikväll! ller bjöd och bjöd.. Jag gissar att det var mina pengar han var skyldig mig som förvandlades till kyckling i indiska starka kryddor.. eller..?=)

Nä, nu ska jag kolla på Ankan, aka Linda Rosing!

Bye bye!

"Män som hatar kvinnor"

..Var en riktigt bra film!

Tuff brud i lyxförpackning?

Är det bara jag som tycker att Angnes dräkt  i melodifestivalen var fruktansvärt osmickrande? Håret också för den delen.. Jag har alltid sett Angnes som smal, men här fick hon värsta låren, och valkar som hängde över skärpet hon hade i midjan.. Vad gick snett?
Plus att jag tycker att hon ser alldeles för snäll(mesig) ut för att kunna bära upp sånna kläder.

Sen att jag adlrig varit särskillt förtjust i henne överhuvudtaget är ju en annan historia..

back i O-town!

Japp, hemma efter skön helg uppe hos syrran!
Sett ascoola kändisar som Linda Rosing(eh) och ätit på häftiga resturanger som koh pang yang sor var precis som en jungel där det gick en å med fiskar, och helt plötsligt kunde det börja åska och blixtra..:)

En del shopping hör ju såklar till stockholms tripparna, och det ska bli spännande att se mitt nästa kontoutdrag...

Nåja, det var behövligt:) Något jag är lite ledsen över är att jag aldrig lyckas hitta några snygga stövletter!!  Snygga pumps hittar man ju alltid, men för er som kikat in i min gaderob vet att det redan är överfullt, och att jag har pumps-köpförbud.

Nu ska jag följa med Christoffer till djuraffären, han har tjatat i flera dagar om att köpa en vän till Lilla Gynnaren, så jag får väll följa med honom nu då..!

Ikväll blir det bio, "män som hatar kvinnor". Iorgon blir det skolan igen, och senare ett möte med med banken.

Så ligger det till!

För att få ett snyggt avslut så ska ni få ett citat från min syrra efter två Singha:
"Been that, done there!"

So long, suckers!

RSS 2.0